DSC_0630

Meditatieweekend
25 mei en 26 mei 2019

Een weekend waarin je rust en ruimte geboden wordt om werkelijk te kunnen ZIJN met wat is. De prachtige natuur op en om Sacha Kripa kan je hierin ondersteunen en je inspireren. Er worden verschillende afwisselende meditatievormen aangeboden. Onder andere klank, mantra, beweging, de natuur en stilte zullen je helpen om je aandacht in het moment te brengen en werkelijk aanwezig te zijn. Er ontstaat weer ruimte voor helderheid en je innerlijke wijsheid, de stem van je hart. Dit geeft ontspanning en een diepere ervaring van het leven.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: op het programma staat op zaterdagavond een heerlijke dynamische dansmeditatie.


Iedereen is welkom!

Wanneer: zaterdag 25 mei (2019) 10.00 uur tot zondag 26 mei 16.30 uur. In overleg is het mogelijk de avond er voor aan te komen.

Waar: Sacha Kripa, Tramweg 11, 7596 NA Rossum (Overijssel).
Je overnacht in een 4-persoonskamer of als je wilt in een zelf meegebrachte tent.
Er zijn geen 1- of 2-persoonskamers op deze locatie. Wanneer je in een 1- of 2- persoonskamer wilt verblijven dan kun je dit aangeven. Je krijgt dan 15 euro korting op de prijs en kunt zelf in de heel nabije omgeving een kamer boeken. Als je wilt kan ik de mogelijkheden hierover mailen.

Bijdrage: €180,- inclusief overnachting, vegetarische maaltijden en koffie, thee en versnaperingen tussendoor.

Het meditatieweekend wordt geleid door Akasha van den Berg. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen op het gebied van meditatie en bewustwording. Zij laat zich onder meer inspireren door satsang, de natuur en sjamanisme. Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met
Akasha.

Juuke_Schoorl_Rossum_6a